<Netwerkbeheer voor TTH/Tracomex>

Netwerkbeheer en cloudservices volledig verzorgd

Jonge mensen met goede ideeën. Ze hebben verstand van hun vak en de materie en zijn toegewijd. De ondersteuning van Resbo IT is heel belangrijk voor ons bedrijf. – TTH/Tracomex

Service

Toegankelijkheid en reactiesnelheid zijn belangrijke redenen voor TTH/Tracomex om samen te werken met Resbo IT. De pro-activiteit in het adviseren over nieuwe ontwikkelingen en het bieden van 24/7 dienstverlening maken de ondersteuning van Resbo IT voor TTH/Tracomex zeer belangrijk.

Al 5 jaar ontzorgd

Resbo verzorgt alles op IT gebied voor TTH/Tracomex. Van advies over nieuwe aankopen tot cloud services en netwerkbeheer. Dat doen ze inmiddels al vijf jaar.

3. TTH Tracomex 2

Cloud Diensten

Netwerkbeheer

Netwerkbeheer, systeembeheer en cloud diensten

Een internationaal opererende organisatie zoals TTH/Tracomex moet altijd en overal online kunnen zijn. Daar ondersteunen we hen in door al jaren het systeembeheer, netwerkbeheer en de cloud diensten uit handen te nemen.

Sfeer-9-600x400Systeembeheer

TTH/Tracomex wilde graag volledig ontzorgd worden op IT gebied. Dit doen we voor hen door het bieden van ondersteuning en praktische oplossingen op het gebied van netwerkbeheer, ICT beveiliging en netwerkbeveiliging. Daarmee zorgen we ervoor dat de systemen waar de organisatie mee werkt volgens de laatste eisen en maatstaven up-to-date en beveiligd zijn. Lees meer informatie over systeembeheer.

Cloud diensten

Een online werkomgeving, een goede back-up en de mogelijkheid om data en software op meerdere locaties te kunnen openen. Middels onze cloud oplossingen kunnen wij TTH/Tracomex een belangrijk deel flexibiliteit op IT gebied bieden. Dat doen we inmiddels al vijf jaar. Meer weten over cloud oplossingen?

    Meer informatie?

    Neem geheel vrijblijvend contact op.