Integrc

Ondersteuning op binnen- en buitenlandse locaties

Als IT Supplier vervult Resbo IT voor ons een belangrijke schakel die zeer flexibel en snel op onze eisen en wensen inhaakt. – Hubèrt Aelbers, Integrc

Internationaal

De consultants van Integrc werken niet alleen vanuit Nederland, maar ook vanuit de vestigingen in Dubai en de UK. Hubèrt Aelbers is blij dat Resbo IT veel ondersteuning op afstand kan bieden.

Doelmatig werken door centralisatie

Door de centralisatie van de IT en het feit dat Integrc ernaar streeft om de volledige IT bij Resbo IT onder te brengen, kan de organisatie nu doelmatiger werken.

5. Integrc

IT ondersteuning en laptop onderhoud

Hubèrt Aelbers vindt het belangrijk dat zijn consultants gebruik kunnen maken van betrouwbare en snelle laptops en een veilig, snel netwerk. Resbo IT ondersteunt Integrc sinds begin 2013.

5.-Integrc-2-400x240Laptop onderhoud

Door preventief onderhoud en het uitvoeren van (beveiligings)updates zorgt Resbo IT ervoor dat de consultants van Integrc hun werkzaamheden doelmatig uit kunnen voeren.

IT ondersteuning

Met locaties die in verschillende tijdzones opereren komt het voor dat Integrc buiten kantooruren ondersteuning nodig heeft. Geen probleem met de 24/7 IT support van Resbo IT. Meer informatie over 24/7 IT support vindt u hier.

    Meer informatie?

    Neem geheel vrijblijvend contact op.