Evac

Groothandel op het gebied van EHBO

“Ik werk graag met bedrijven waarvan het team persoonlijk betrokken is en springt als het nodig is. Bedrijven zonder negen tot vijf mentaliteit. Daarom hebben we gekozen voor Resbo IT.”

Volledige IT ondersteuning

Directeur Marcel Vissers kreeg binnen zijn netwerk de tip om contact op te nemen met Resbo IT toen hij op zoek ging naar een nieuwe IT ondersteuner. Sinds begin 2014 verzorgt Resbo IT de hardware en cloud omgeving voor Evac, een groothandel met een online webwinkel van formaat, gespecialiseerd in EHBO artikelen.

Geen 9-5 mentaliteit

Marcel Vissers noemt Resbo IT ‘laagdrempelig, oplossingsgericht en kleinschalig’. Die kleinschaligheid maakt dat het team snel kan schakelen en dat we 24/7 voor de klant klaarstaan. Ontzettend belangrijk voor een online dienstverlener als Evac, want als de webwinkel offline is kan deze organisatie geen orders verwerken.

4. EVAC

Cloud Diensten

Hardware

Hardware en cloud omgeving

Met goede computers die up-to-date en beveiligd zijn kan het team van Evac zorgeloos aan de slag. Daarnaast maken zij gebruik van de cloud oplossingen van Resbo IT.

4.-EVAC-400x220Cloud omgeving

Een servercrash zou kunnen betekenen dat Evac al haar belangrijke gegevens, productspecificaties en data kwijt raakt. Gelukkig is dat niet het geval. Evac werkt namelijk met een cloud omgeving waarin het team waar dan ook ter wereld vanaf ieder apparaat in kan loggen in een beveiligde omgeving. Meer weten over deze back-up mogelijkheid?

Kantoorautomatisering

Voor een online dienstverlener is betrouwbare ICT apparatuur extra belangrijk. Zo kunnen de medewerkers van Evac doen waar zij goed in zijn, zonder zich druk te hoeven maken om het netwerk en de computers. Dat doen wij voor hen. Lees meer informatie over onze diestverlening rondom kantoorautomatisering.

    Meer informatie?

    Neem geheel vrijblijvend contact op.