Easy Tribal

Volledige uitbesteding IT onderdelen

Als er iets aan de hand is zijn ze er voor ons en dan doen ze er ook alles aan om het op te lossen. Ze doen meer dan je mag verwachten en komen hun beloftes na.

Ontzorging

De wens van Frank Trienen, CEO van Tribal en Easy, online marketing? Volledig ontzorgd worden op IT gebied. De keuze viel al snel op Resbo IT vanwege de kleinschaligheid en de praktische insteek die het team heeft.

Meer dan je verwacht

Frank Trienen, ervaren ondernemer, hecht veel waarde aan het ‘stapje extra’. Doen wat je belooft en het liefst nog een stapje extra zetten. Dit ervaart hij ook binnen de dienstverlening van Resbo IT. Een combinatie tussen klantgerichtheid en expertise.

11. Easy 4

Systeembeheer

Webhosting

Volledige kantoorautomatisering en systeembeheer

Van de hosting van de websites tot het beheer van de servers, de computers waarop het team werkt tot de beveiliging van de systemen: Resbo IT ondersteunt Tribal/Easy op een breed scala aan vlakken als het gaat om IT en ICT. Daarom is expert Jasper wekelijks bij Tribal/Easy aanwezig voor IT ondersteuning op locatie.

11.-Easy-2-360x240Systeembeheer

Als dienstverlener gespecialiseerd in online diensten is het belangrijk voor het team van Tribal en Easy om met een snel, veilig en betrouwbaar systeem te werken. Resbo IT zorgt ervoor dat het netwerk en systeem waar de organisatie gebruik van maakt up-to-date en beveiligd is. Meer informatie over systeembeheer vindt u hier.

Hosting

Tribal en Easy maken gebruik van de hosting oplossingen van Resbo IT. De eisen? Een veilige omgeving en volledige ontzorging. We verzorgen al het serveronderhoud en zorgen ervoor dat zowel de hosting als de serverlocatie aan strenge veiligheidseisen voldoen. Meer weten over hosting?

    Meer informatie?

    Neem geheel vrijblijvend contact op.