Dr. Rullens

De eerste apotheekhoudende huisarts in de cloud

Ik ben tevreden over de samenwerking, die we inmiddels al meer dan vijf jaar hebben. – Dr. Rullens, apotheekhouder

Cloud diensten

Voor Dr. Rullens, huisarts en apotheekhouder in één, verzorgen we vanuit Resbo IT de clouddiensten en hardware waar de praktijk gebruik van maakt. De onderneming stapte destijds over van een verouderd DOS-systeem naar een Windows-omgeving. “ Resbo IT heeft daar veel werk aan gehad, het was geen makkelijke operatie. “, aldus Dr. Rullens. Inmiddels zijn we vijf jaar verder en hebben we mooie complimenten van de praktijk mogen ontvangen over hoe ze de dienstverlening ervaren.

De bedrijfsvoering in de cloud

Veiligheid van de omgeving en haar gegevens staan ook in dit voorbeeld voorop. We hebben de bedrijfsvoering onder gebracht in de cloud, waardoor deze eenvoudig maar beveiligd beschikbaar is voor de praktijk. Hier wordt op ingelogd met hardware die we Dr. Rullens hebben mogen leveren.

12.-Dr-Rullens-4-400x260Cloud oplossing

Door de bedrijfsvoering in de cloud onder te brengen, kunnen we zaken als back-ups en een goede beschikbaarheid mogelijk maken. Deze in dit geval op Windows gebaseerde opzet is een mooie vernieuwingsslag geweest van de IT infrastructuur.

Betrouwbare IT hardware

Als totaalleverancier hebben we ook de hardware geleverd voor Dr. Rullens. Met Resbo IT als vast aanspreekpunt weet men altijd dat ze één partij hoeven te bellen voor vragen en support, voor zowel de cloudomgeving als support op de hardware.

    Meer informatie?

    Neem geheel vrijblijvend contact op.