Jamin

Bereikbaarheid, professioneel verzorgd voor deze snoepgigant

Resbo IT is een belangrijke ondersteuner voor onze bedrijfsvoering. Echte techneuten die snel kunnen schakelen door de kleinschaligheid.

De IT dienstverlening voor de bereikbaarheid van Jamin wordt door Resbo IT uit handen genomen. Resbo IT is een belangrijke ondersteuner voor de bedrijfsvoering van deze snoepgigant. Voor Jamin verzorgen we het systeembeheer, de kantoorautomatisering en bieden we ondersteuning bij vragen en calamiteiten. Zoals Jamin zelf aangeeft: “Ook buiten kantooruren staan ze voor de klant klaar, dat is erg prettig.”

Beheer sinds 2008

Resbo IT verzorgt het complete netwerkbeheer en de telefooncentrale voor Jamin. Dat doen ze al sinds 2008, een langdurige samenwerking.

Netwerkbeheer

Telefooncentrales

Netwerkbeheer en verzorging van de telefooncentrales

Wanneer gebeld wordt met Jamin, dan is dat mogelijk omdat Resbo IT hiervoor de faciliteiten en continuïteit heeft verzorgd. Al 7 jaar mogen we Jamin hierin ondersteunen. Dit conform de maatstaven die de landelijke organisatie hanteert.

1.-Jamin2-400x260Cloud diensten

John Bogers, directeur van Jamin, wilde graag overstappen op werken in de cloud. Met onze cloud oplossingen bieden wij Jamin een beveiligde online werkomgeving, onbeperkt online opslag en een betrouwbare back-up. Lees hier meer over cloud oplossingen.

Netwerkbeheer voor Jamin

Een bereikbaar, veilig en snel netwerk waren de eisen van Jamin. We verzorgden een optimaal ingericht netwerk, waarbij we de ondersteuning weten te bieden voor de continuïteit en het up to date houden van de omgeving. Lees meer informatie over netwerkbeheer door Resbo IT.

    Meer informatie?

    Neem geheel vrijblijvend contact op.