Werkplekbeheer

Werkplekbeheer

Met meerdere werkplekken binnen uw organisatie is het prettig als deze voor u beheerd en onderhouden worden. Met Werkplekbeheer van Resbo IT kunnen we op afstand en op locatie het volledige beheer van uw werkplekken uit handen nemen.

WerkplekbeheerZorgeloos aan het werk?

Op uw computer en andere ICT hardware wilt u kunnen vertrouwen. Zoals een van onze klanten, de heer Rullens zegt: “ICT is als een auto. Als u het systeem opstart, moet het gewoon werken.” Een veilig netwerk, een goedwerkende computer, uitgevoerde updates en beveiligingsmaatregelen en een goede verbinding met printers en andere apparatuur. Want een goed werkende fysieke werkplek draagt bij aan de productiviteit. Daar helpen we u graag bij, zodat u en uw medewerkers ongestoord aan het werk kunnen.

Computer beveiligenComputers altijd up-to-date

De experts in ons team hebben de technische kennis en handigheid om uw werkplek optimaal in te richten en te beheren. We kunnen uw werkplekken zowel op afstand als bij u op locatie beheren en voeren preventief onderhoud uit zonder dat u daar last van heeft. Zo zijn de computers bij uw bedrijf altijd up-to-date en goed beveiligd. Werkplekbeheer zoals u dat mag verwachten

Scherpe tarief, vaste prijs per maand

Dankzij partnerschap met diverse leveranciers kunnen we u hardware en software aanbieden tegen scherpe prijzen. Onze dienstverlening bestaat uit ondersteuning en (werkplek)beheer, we focussen ons niet op de verkoop van apparatuur om winsten te boeken. Klantenservice, support en probleemoplossingen zijn onze passie. Preventief onderhoud en veiligheidsmaatregelen zodat onze klanten ongestoord hun werk kunnen doen. Die diensten bieden we aan tegen vaste tarieven. Geen meerprijs wanneer we vaak langs moeten komen, onverwachte kosten vinden we zelf ook vervelend.

Die handige IT jongen die antwoord heeft op uw vragen en ondersteuning verleent op de werkvloer? Die hebben we. Zo is Jasper bijvoorbeeld wekelijks aanwezig bij Tribal/Easy om e-mailproblemen op te lossen, de fysieke werkplekken te beheren en vragen te beantwoorden. Zo houden we de drempel laag en de communicatielijnen kort. Daarnaast bieden we 24/7 ondersteuning waarbij we veel problemen op afstand op kunnen lossen. Lees meer over Jaspers ondersteuning bij Tribal / Easy op onze pagina met klantverhalen.

Werkplekbeheer ook uitbesteden?

  Vrijblijvend advies  voor uw kantoor?

  Binnen 24 uur gratis advies en offerte.

   


  Meer weten over werkplekbeheer door Resbo IT?

  Meer weten of kennismaken met onze diensten? Vul het contactformulier in, en wij nemen vrijblijvend contact met u op voor een toelichting van de mogelijkheden.

  Hardware

  Om uw werk uit te kunnen voeren heeft u een goed werkplek nodig. Daarnaast is het handig als u de beschikking heeft over een printer en randapparatuur. Goede hardware is essentieel.

  Lees meer

  IT infrastructuur

  Een sterke infrastructuur zorgt ervoor dat uw team effectief kan werken. Daarbij horen  de werkplekken met bijbehorende laptops en applicaties zoals muizen en toetsenborden.

  Lees meer

  Bedrijfsnetwerk inrichting

  Het bedrijfsnetwerk zorgt ervoor dat uw werkplek in verbinding staat met die van uw collega’s. Resbo IT heeft veel ervaring in de inrichting en het beheer van deze netwerken.

  Lees meer

  Virtualisatie

  De meeste computers en laptops maken gebruik van één besturingssysteem. Windows, Linux of Mac OS. Resbo heeft software om alle systemen te virtualiseren op een computer.

  Lees meer

  Download de brochure voor meer informatie en klantverhalen