<Virtualisatie>|

Virtualisatie

Resbo IT is uw partner als het gaat om de virtualisatie van uw hardware. Lees meer over de mogelijkheden, de toepassingen en hoe u in contact komt met onze specialisten.

Wim-1-400x260

Wat is virtualisatie?

Met virtualisatieĀ creĆ«ren we een ‘virtuele laag’ op uw hardware. Dat doen we door eenĀ software laag te creĆ«ren, welke extra slim gebruik kan maken van de faciliteiten van de hardware. Dat kan op een enkel systeem, maar is nog efficiĆ«nter in te richten door deze virtuele laag in te richten op een serie van systemen.

Door de virtuele laag te verdelen over meerdere fysieke systemen, zorgen we er voor dat er direct redundantie optreedt: bij uitval van een fysiekĀ systeemĀ kunnen Ć©Ć©n of meer systemen het overnemen. Extra veilig en het onderhoud wordt minder afhankelijk van direct handelen.

Remote werkenNiet meer afhankelijk van Ć©Ć©n stuk hardware

Door virtualisatie toe te passen bent u niet meer afhankelijk van Ć©Ć©n fysiek systeem. We kunnen uw omgeving eenvoudig kopiĆ«ren naar een virtuele omgeving, welke ingericht is op meerdere fysieke hardware onderdelen.Ā De capaciteit van die verschillende omgevingen wordt zo gebundeld en kunnen we opschalen indien nodig. Bijvoorbeeld bij piekbelasting tijdens uw hoogseizoen, of met extra schijfruimte om uw eigen cloud oplossing mee te creĆ«ren.

Resbo IT doet erg gespecialiseerd werk voor ons bedrijf. Met ruim vijf miljoen bezoekers op onze website iedere dag en de uitdagingen die daarbij komen kijken zijn er weinig aanbieders die onze servers zo goed kunnen beheren.

  Vrijblijvend advies  voor uw kantoor?

  Binnen 24 uur gratis advies en offerte.

   


  OmgevingenĀ direct schaalbaar maken

  Virtualisatie wordt veel toegepast op hosting omgevingen, maar ook uw interne systemen kunnen eenvoudig gevirtualiseerd worden. Niet alleen kunt u zo eenvoudig doorwerken op een andereĀ locatie (VPN op uw virtuele omgeving), de omgevingen worden zo ook snel schaalbaar om nieuwe systemen uit te rollen voor nieuwe collega’s of bij extra personeel als de werkdruk tijdelijk hoger is. Een schaalbare omgeving dus, wat eenvoudig te creĆ«ren is middels virtualisatie.

  Aanspreekpunt it service

  Visueel zicht opĀ uw Hardware?

  Meer weten?

  Meer weten over de mogelijkheden van virtualisatie? We leggen u graag uit hoe virtualisatie werkt en welke voordelen deze oplossing op kan leveren. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor uw organisatie door te nemen.

  Werkplekbeheer

  Met meerdere werkplekken binnen uw organisatie is het prettig als deze voor u beheerd en onderhouden worden. Met Werkplekbeheer van Resbo IT kunnen we op afstand en op locatie het volledige beheer van uw werkplekken uit handen nemen.

  Lees meer

  IT infrastructuur

  Een sterke infrastructuur zorgt ervoor dat uw team effectief en productief kan werken. Daarbij horen uiteraard de werkplekken met bijbehorende laptops en applicaties, maar ook de bekabeling, telefoons, printers, verbindingen, beveiliging en modems.

  Lees meer

  Bedrijfsnetwerk inrichting

  Een ervaren partner voor de inrichting van uw bedrijfsnetwerk? Resbo IT heeft het genoegen haar diensten te mogen leveren aan zowel compacte organisaties, als bedrijven met een veelvoud aan werkplekken. Een goed systeem is cruciaal voor vrijwel alle bedrijven!

   

  Lees meer

  Virtualisatie

  De meeste computers en laptops maken gebruik van Ć©Ć©n besturingssysteem. Windows, Linux of Mac OS. We bieden de mogelijkheid om door middel van software oplossingen meerdere besturingssystemen op uw computer of laptop te installeren. Dat noemen we virtualisatie.

  Lees meer

  Download de brochure voor meer informatie en klantverhalen