IT infrastructuur

IT infrastructuur

Een sterke infrastructuur zorgt ervoor dat uw team effectief en productief kan werken. Daarbij horen uiteraard de werkplekken met bijbehorende laptops en applicaties, maar ook de bekabeling, telefoons, printers, verbindingen, beveiliging en modems. We bieden ondersteuning in het opzetten en uitvoeren voor uw ICT infrastructuur voor een optimaal presterende IT infrastructuur.

Zo verzorgden we een paar jaar geleden de complete vernieuwing van infrastructuur voor opdrachtgever Robbe.

Ervaren IT expertsOptimale procesinrichting

Uw IT infrastructuur bestaat uit hardware, software en processen. Deze laatste is misschien wel de kern van de structuur, maar vaak nog onderbelicht. We combineren kennis van de inhoud samen met inzicht in IT processen, voor een optimaal ingerichte IT infrastructuur.

Via diverse kanalen binnen ons netwerk kregen wij Resbo IT getipt toen wij op zoek gingen naar een nieuwe systeembeheerder. Alleen maar goede verhalen, dus wij hebben maar eens een afspraak met Resbo IT gemaakt en meteen een grote operatie (het vervangen van alle servers en werkplekken) door hen uit laten voeren.” – Robbe Financiële Raadgevers

Uw IT Infrastructuur verbeteren?

  Vrijblijvend advies  voor uw kantoor?

  Binnen 24 uur gratis advies en offerte.

   


  Uw IT infrastructuur naar het volgende niveau brengen?

  Meer weten over de mogelijkheden voor het inrichten en onderhouden van uw ICT infrastructuur? We leggen u graag uit hoe het werkt en welke voordelen dit u oplevert. Onze klanten vertellen u hoe zij onze dienstverlening ervaren. Neem vrijblijvend contact met ons op, we bieden u graag meer inzicht in uw huidige IT situatie en optimalisatie advies met een gratis IT scan.

  Werkplekbeheer

  Met meerdere werkplekken binnen uw organisatie is het prettig als deze voor u beheerd en onderhouden worden. Met Werkplekbeheer van Resbo IT kunnen we op afstand en op locatie het volledige beheer van uw werkplekken uit handen nemen.

  Lees meer

  IT infrastructuur

  Een sterke infrastructuur zorgt ervoor dat uw team effectief en productief kan werken. Daarbij horen uiteraard de werkplekken met bijbehorende laptops en applicaties, maar ook de bekabeling, telefoons, printers, beveiliging en modems.

  Lees meer

  Bedrijfsnetwerk inrichting

  Een ervaren partner voor de inrichting van uw bedrijfsnetwerk? Resbo IT heeft het genoegen haar diensten te mogen leveren aan zowel compacte organisaties, als bedrijven met een veelvoud aan werkplekken. Een goed systeem is cruciaal voor vrijwel alle bedrijven!

  Lees meer

  Virtualisatie

  De meeste laptops maken gebruik van één besturingssysteem. Windows, Linux of Mac OS. We bieden de mogelijkheid om door middel van software oplossingen meerdere systemen op uw computer te installeren. Dat noemen we virtualisatie.

  Lees meer

  Download de brochure voor meer informatie en klantverhalen