<Hardware>|

Hardware

Professionele IT hardware voor uw organisatie: Resbo IT combineert de kennis van de beste hardware met scherpe tarieven. Als totaalleverancier van IT dienstverlening en IT hardware-oplossingen bieden we onze klanten een optimale balans tussen advies, dienstverlening en de uiteindelijke uitrol van uw automatisering.

Professionele hardware

Om uw werk uit te kunnen voeren heeft u een goed werkende computer of laptop nodig. Daarnaast is het handig als u de beschikking heeft over een betrouwbare printer en randapparatuur zoals een muis en beeldscherm. Naast de inrichting van uw infrastructuur ondersteunen we u ook graag in het uitkiezen van de juiste hardware om uw bedrijfsvoering optimaal uit te kunnen voeren.

Resbo verzorgt voor ons de hardware en alle Office-producten die daar op draaien. Dat doen zij al bijna 8 jaar. Arno en Wim zijn in het bezit van een grote portie kennis en kunde. Resbo IT is wat ons betreft onderscheidend op het gebied van kleinschaligheid waardoor zij in staat zijn veel aandacht aan de klant te geven en snel kunnen schakelen. – Stylefair International

  Vrijblijvend advies  voor uw kantoor?

  Binnen 24 uur gratis advies en offerte.

   


  Netwerkbeveiliging

  Kwaliteit in uw IT infrastructuur

  Niet alleen werkplekken, ook uw servers en bijbehorende software kennen we van binnen en van buiten. We voorzien onze klanten in passende hardware, toegespitst op uw situatie. Of dit nu innovatie betekent door bijvoorbeeld uw werkplekken te voorzien van Mini-PCs (zogenoemde NUCs), of een uitbreiding van uw standaardisatie met end-of-life producten. In samenwerking met onze leveranciers weten we altijd de juiste hardware aan te bieden voor de juiste prijs.

  Nauwkeurig geselecteerde hardware leveranciers

  Resbo IT werkt samen met diverse leveranciers. Dankzij deze samenwerking kunnen we u voorzien van scherpe hardware aanbieden tegen aantrekkelijke tarieven. Goede hardware is niet alleen gunstig voor u en uw team, onze dienstverlening profiteert ook van goede hardware. Als totaalleverancier leveren we ook het onderhoud op uw omgeving: we zorgen dus graag voor de beste keuze in IT hardware.

  Professionele hulp

  Professionele Hardware voor uw werkplekken?

  Vraag omtrent IT hardware? Stel hem aan Resbo IT

  Meer weten over de mogelijkheden voor aanschaf van hardware en de aansluiting daarvan? Neem vrijblijvend contact met ons op, we bieden u graag meer inzicht in over de mogelijkheden rondom onze hardware oplossingen. Ons team bestaat uit klantgerichte experts die snel kunnen schakelen. Zo bieden we service waar onze klanten al jaren voor terug blijven komen. Onze klanten vertellen graag zelf waarom.

  Werkplekbeheer

  Met meerdere werkplekken binnen uw organisatie is het prettig als deze voor u beheerd en onderhouden worden. Met Werkplekbeheer van Resbo IT kunnen we op afstand en op locatie het volledige beheer van uw werkplekken uit handen nemen. Lees meer

  IT infrastructuur

  Een sterke infrastructuur zorgt ervoor dat uw team effectief en productief kan werken. Daarbij horen uiteraard de werkplekken met bijbehorende laptops en applicaties, maar ook de bekabeling, telefoons, printers, verbindingen, beveiliging en modems. Lees meer

  Bedrijfsnetwerk inrichting

  Een ervaren partner voor de inrichting van uw bedrijfsnetwerk? Resbo IT heeft het genoegen haar diensten te mogen leveren aan zowel compacte organisaties, als bedrijven met een veelvoud aan werkplekken. Een goed systeem is cruciaal voor vrijwel alle bedrijven!   Lees meer

  Virtualisatie

  De meeste computers en laptops maken gebruik van één besturingssysteem. Windows, Linux of Mac OS. Door middel van virtualisatie kunnen meerdere besturingssystemen op uw computer geïnstalleerd worden.

  Lees meer

  Download de brochure voor meer informatie en klantverhalen