<Bedrijfsnetwerk inrichting>|

Bedrijfsnetwerk inrichting

Een ervaren partner voor de inrichting van uw bedrijfsnetwerk? Resbo IT heeft het genoegen haar diensten te mogen leveren aan zowel compacte organisaties, als bedrijven met een veelvoud aan werkplekken. Een goed beveiligd, altijd beschikbaar bedrijfsnetwerk is cruciaal voor organisaties van alle formaten.

Het bedrijfsnetwerk aanleggen zorgt ervoor dat uw werkplek in verbinding staat met die van uw collega’s. U wilt zich geen zorgen hoeven maken over zaken als beschikbaarheid en continuïteit: IT moet gewoon werken. Dat begrijpen we, wat dan ook de reden is dat onze klanten het gevoel hebben van zorgeloos samenwerken. Dit zowel met collega’s, als met Resbo IT als partner voor de inrichting en het onderhoud van onder meer het bedrijfsnetwerk.

Netwerk experts

Beveiligen is maatwerkDe experts binnen ons team beschikken over technische kennis en handigheid om uw bedrijfsnetwerk optimaal in te richten. We maken niet alleen een sterk plan, maar werken de praktische uitvoering tot in detail uit en komen het netwerk installeren. We gaan niet eerder weg dan wanneer alles werkt zoals het hoort en u weer zonder problemen aan de slag kunt.

Netwerk diensten

Resbo IT biedt, naast de inrichting van uw bedrijfsnetwerk, ook de volgende diensten omtrent bedrijfsnetwerken aan:

  Vrijblijvend advies  voor uw kantoor?

  Binnen 24 uur gratis advies en offerte.

   


  Het team van Resbo IT is erg servicegericht en heeft een snelle respons. Ook buiten kantoortijden bieden ze snel ondersteuning als we ze nodig hebben. Wim is een echte meedenker, hij verplaatst zich goed in de klant. We hadden heel lang problemen met het wifi-netwerk in ons huidige pand, dat heeft Resbo IT voor ons op kunnen lossen. UNC Plus Delta

  Up-to-date software

  Een vast aanspreekpunt

  Eerstelijns, tweedelijns en derdelijns hulp? Daar doen wij niet aan. Een vast aanspreekpunt, direct contact en u wordt niet doorverbonden. Ons team bestaat uit klantgerichte experts die snel kunnen schakelen. Zo bieden we service waar onze klanten al jaren voor terug blijven komen. Onze klanten vertellen graag zelf hoe zij deze dienstverlening ervaren. Meer weten of vrijblijvend kennis maken? Kies voor onze IT scan. Deze is gratis en biedt meer inzicht in uw bedrijfsnetwerk inrichting en concrete adviezen voor de optimalisatie. Gratis en vrijblijvend.

  Bedrijfsnetwerk inrichting door Specialist?

  Vrijblijvend kennismaken? Onze IT scan is gratis

  Meer weten of vrijblijvend kennis maken? Kies voor onze gratis IT scan. Deze biedt meer inzicht in uw bedrijfsnetwerk inrichting en concrete adviezen voor de optimalisatie.

  Werkplekbeheer

  Met meerdere werkplekken binnen uw organisatie is het prettig als deze voor u beheerd en onderhouden worden. Met Werkplekbeheer van Resbo IT kunnen we op afstand en locatie het beheer van uw werkplekken uit handen nemen.

  Lees meer

  IT infrastructuur

  Een sterke infrastructuur zorgt ervoor dat uw team effectief en productief kan werken. Daarbij horen uiteraard de werkplekken met bijbehorende laptops en applicaties, maar ook bekabeling, telefoons, printers, beveiliging en modems.

  Lees meer

  Hardware

  Om uw werk uit te kunnen voeren heeft u een goed werkende computer of laptop nodig. Daarnaast is het handig als u de beschikking heeft over een betrouwbare printer en goede  randapparatuur. Goede hardware is uiterst belangrijk.

  Lees meer

  Virtualisatie

  De meeste computers en laptops maken gebruik van één besturingssysteem. Windows, Linux of Mac OS. We bieden de mogelijkheid om door middel van software oplossingen meerdere besturingssystemen op uw computer te virtualiseren.

  Lees meer

  Download de brochure voor meer informatie en klantverhalen