<Private cloud>|

Private cloud

Geen gedeelde omgeving, maar een cloud omgeving specifiek voor uw organisatie? Resbo IT maakt het mogelijk met onze private cloud mogelijkheden.

Owncloud

Via Resbo kunt u goedkoop en eenvoudig gebruik maken van Owncloud. U heeft een complete eigen Dropbox vervanger op onze servers, 100% veilig en uw bestanden blijven uw eigendom. Voor meer informatie kijkt u op www.owncloud.com.

Owncloud op Resbo IT server
Vaste prijs Variabel per maand
€ 30,- per maand
Inclusief software licentie
€ 0,65 per GB per maand

Heeft naast een een online opslag oplossing ook interesse in online back-up? Daarvoor biedt Resbo ook een complete dienstverlenging met onderstaande prijzen.

Cloud back-up prijzen
Opslagruimte Prijs per maand
1 GB t/m 500 GB
Inclusief software licentie
€ 0,65 per GB per maand
500 GB t/m 1000 GB (1 TB)
Inclusief software licentie
€ 0,55 per GB per maand
1000 GB t/m 2000 GB (2 TB)
Inclusief software licentie
€ 0,45 per GB per maand
2000 GB (2 TB) en hoger
Inclusief software licentie
€ 0,35 per GB per maand

Op zoek naar een maatwerk oplossing? Nem vrijblijvend contact op, Resbo denkt graag met u mee!

  Meer informatie over onze cloud diensten?

  Binnen 24 uur gratis advies en offerte.

   


  Wat is een private cloud?

  Private cloudWilt u werken in de cloud, maar zelf de controle houden over de beveiliging, updates en onderhoud en data? Dan is de private cloud een goede oplossing voor u en uw onderneming. Met een private cloud richten we een schaalbare, redundante en sterk beveiligde cloud omgeving specifiek in voor uw organisatie. Met de private cloud solutions van Resbo IT heeft u de voordelen van een schaalbare omgeving, welke niet gedeeld wordt met andere organisaties.

  Hoewel een cloud omgeving al een goed beveiligde en afgeschermde oplossing is, kan het zijn dat uw organisatie hoge eisen stelt aan de beschikbaarheid van gegevens op de cloud omgeving die hierop is ingericht. Uw private cloud wordt op maat ingericht voor uw organisatie, zodat u ook de fysieke omgeving enkel deelt met uw medewerkers.

  “Resbo IT is kleinschalig en praktisch. Aan de voorkant van het bedrijf zijn ze heel klantgericht en aan de achterkant hebben ze veel expertise in huis. Als er iets aan de hand is zijn ze er voor ons en dan doen ze er ook alles aan om het op te lossen”. – Easy / Tribal

  Uw organisatie in de cloud

  Bij het werken in ‘de cloud’ creëert u een online werkplek. De cloud is een online werkomgeving waar u op kunt inloggen. Zo kunt u op iedere willekeurige locatie aan de slag als u de beschikking heeft over een laptop, computer of tablet. U kunt thuis, op vakantie of in de plaatselijke koffiebar inloggen op uw desktop en aan de slag met al uw bestanden, programma’s, applicaties en data.

  Het nieuwe werken door private cloud computing biedt flexibiliteit en extra zekerheid. Wanneer uw laptop of computer het begeeft, gaan uw bestanden en programma’s niet verloren. Deze kunt u vanaf uw vervangende of nieuwe apparaat weer op dezelfde manier openen en terugvinden als hoe u dat voorheen deed. Handig!

  Online werkomgeving

  Een Private Cloud voor uw bedrijf?

  Private cloud iets voor uw organisatie?

  Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van uw eigen private cloud? Neem vrijblijvend contact met ons op, we leggen u graag uit hoe we omgaan met de inrichting en beveiliging van uw private cloud.

  Cloud opslag

  Een schaalbare opslag, beveiligd en overal beschikbaar. Dit kan Resbo IT u bieden met cloud opslag. Werken in de cloud biedt schaalbare mogelijkheden en diverse voordelen.

  Lees meer

  Cloud hosting

  Geen volle schijven, handmatige upgrades of gecrashte servers en verloren data meer: met cloud hosting van Resbo IT voorzien we u in een schaalbare hosting omgeving in de cloud.

  Lees meer

  Cloud werken

  Cloud werken betekent dat u overal ter wereld, vanaf iedere willekeurige werkplek kunt werken zoals u dat op kantoor ook zou doen. De zelfde programma’s en beschikking over al uw gegevens.

  Lees meer

  Cloud backup

  Een back-up in de cloud, veilig en betrouwbaar. Dat is wat we met Resbo IT mogelijk maken. Een noodzaak voor zaken als uw administratie, data en andere documenten.

  Lees meer

  Download de brochure voor meer informatie en klantverhalen