<Hosted exchange>|

Hosted Exchange

Uw agenda, contacten, notities en e-mail op een handige manier synchroniseren en gemakkelijk kunnen delen met uw collega’s? Hosted Exchange biedt een sterke en effectieve oplossing.

Wat is Hosted Exchange?

Hosted ExchangeDoor gebruik te maken van Exchange kunt u uw contacten, agenda, e-mail en notities synchroniseren op uw laptop, computer, telefoon, tablet en andere apparaten.

Het verschil tussen hosted Exchange en een reguliere Exchange oplossing leggen we u graag uit. De Exchange oplossing van Microsoft is vrij kostbaar. Door gebruik te maken van hosted exchange bespaart u kosten op licenties, software, hardware, onderhoud en beheer. Dat regelen wij voor u door een hosted exchange oplossing te bieden.

“Resbo IT is kleinschalig en praktisch. Aan de voorkant van het bedrijf zijn ze heel klantgericht en aan de achterkant hebben ze veel expertise in huis. Als er iets aan de hand is zijn ze er voor ons en dan doen ze er ook alles aan om het op te lossen.”

  Meer informatie over onze cloud diensten?

  Binnen 24 uur gratis advies en offerte.

   


  Voordelen van Hosted Exchange

  Cloud oplossingenEr zijn diverse redenen waarom hosted exchange voor uw organisatie een goede oplossing biedt:

  • Altijd toegang tot uw e-mail, agenda, contacten en notities op welke locatie dan ook
  • Dagelijkse back-up van uw gegevens
  • Synchronisatie van e-mail, agenda, contacten en notities op uw telefoon, tablet, laptop en computer
  • Mogelijkheid tot het delen van e-mail, contacten, agenda en notities met uw collega’s
  • Geen licentiekosten
  • Geen aanschafkosten van dure software
  • Geen eigen onderhoud aan de software en licenties

  Uw mail op onze infrastructuur

  Hosted infrastructuurU bespaart tijd en kosten door de oplossing als zijnde ‘hosted’ af te nemen. Deze Hosted Exchange omgeving maken we namelijk beveiligd beschikbaar op onze infrastructuur. Dit zorgt ervoor dat we centraal het onderhoud en support kunnen verzorgen. Een minder kostbare oplossing welke goed beveiligd beschikbaar gemaakt wordt voor uw organisatie.

  De infrastructuur waarop we deze Hosted Exchange oplossing onderbrengen, is dezelfde structuur waarop we onze cloud oplossingen en hosting diensten ingericht hebben. Kwalitatieve hardware, welke redundant is uitgevoerd en up-to-date wordt gehouden door onze IT professionals. Zo hoeft u zich niet druk te maken om onderhoud, beschikbaarheid of updates: we nemen alles voor u uit handen.

  Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen.

  Hosted Exchange iets voor uw organisatie?

  Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Hosted Exchange? Neem vrijblijvend contact met ons op, we leggen u graag uit hoe we omgaan met de inrichting en beveiliging van deze Hosted Exchange omgevingen. Ondertussen kunt u bij onze klantverhalen teruglezen hoe men onze oplossingen ervaart.

  Cloud opslag

  Een schaalbare opslag, beveiligd en overal beschikbaar. Dit kan Resbo IT u bieden met cloud opslag. Werken in de cloud biedt schaalbare mogelijkheden en diverse voordelen.

  Lees meer

  Cloud hosting

  Geen volle schijven, handmatige upgrades of gecrashte servers en verloren data meer: met cloud hosting van Resbo IT voorzien we u in een schaalbare hosting omgeving in de cloud.

  Lees meer

  Cloud werken

  Cloud werken betekent dat u overal ter wereld, vanaf iedere willekeurige werkplek kunt werken zoals u dat op kantoor ook zou doen. De zelfde programma’s en beschikking over al uw gegevens.

  Lees meer

  Cloud backup

  Een back-up in de cloud, veilig en betrouwbaar. Dat is wat we met Resbo IT mogelijk maken. Een noodzaak voor zaken als uw administratie, data en andere documenten.

  Lees meer

  Download de brochure voor meer informatie en klantverhalen