<Cloud werken>|

Werken in de cloud

Cloud werken betekent dat u overal ter wereld, vanaf iedere willekeurige werkplek kunt werken zoals u dat op kantoor ook zou doen. Met ‘Werken in de cloud’ heeft u hetzelfde bureaublad, dezelfde programma’s en documenten en dezelfde manier van werken ongeacht waar u bent. ‘De cloud’ biedt namelijk een online werkplek, om u zeker te stellen van regelmatige back-ups en veilige toegang tot uw bestanden en programma’s. De gegevens staan op een streng beveiligde server zodat niemand zomaar bij uw werkomgeving kan komen. Dat is een cloud werkplek van Resbo.

Wij waren de eerste apotheekhoudende huisarts die gebruik maken van cloud diensten. In vergelijking met collega’s kunnen wij daardoor heel snel werken. Ik kan Resbo IT aanbevelen aan collega’s. Ik ben tevreden over de samenwerking, die we inmiddels al meer dan vijf jaar hebben.” – Dr. Rullens, apotheekhoudende huisarts

Altijd uw werkplek bij de hand

Een cloud werkplek is handig, want zo kunt u niet alleen op iedere willekeurige werkplek aan de slag, maar hoeft u ook niet op allerlei verschillende laptops en computers dezelfde programma’s te installeren. U opent gewoon uw online werkplek, uw desktop, in de cloud en u kunt aan de slag. Zo creëren we voor u op efficiënte wijze overal een stabiele werkplek. Even inloggen en door middel van werkplek hosting kunt u direct aan de slag.

Werkplaats altijd bij de hand
Eenvoudig samenwerken

Eenvoudiger samenwerken

Daarnaast maakt werken in de cloud en uw eigen cloud werkplekken het mogelijk om grote bestanden te delen en aan dezelfde bestanden te werken met collega’s of projectgenoten. Omdat al uw programma’s en bestanden opgeslagen staan in de online cloud, zorgen wij voor zaken als schijfruimte nodig op uw server of computer.

Met uw organisatie ook werken in de cloud?

  Meer informatie?

  Neem geheel vrijblijvend contact op.

   


  Meer weten over cloud werkplekken? Neem contact op

  Meer weten over de mogelijkheden van werken via een werkplek in de cloud? Neem vrijblijvend contact met ons op, we leggen u graag uit hoe het werkt en welke mogelijkheden er zijn. Ons team bestaat uit klantgerichte experts die snel kunnen schakelen. Zo bieden we service waar onze klanten al jaren voor terug blijven komen. Onze klanten vertellen graag zelf hoe en waarom.

  Cloud opslag

  Een schaalbare opslag, beveiligd en overal beschikbaar. Dit kan Resbo IT u bieden met cloud opslag. Werken in de cloud biedt schaalbare mogelijkheden en diverse voordelen.

  Lees meer

  Cloud hosting

  Geen volle schijven, handmatige upgrades of gecrashte servers en verloren data meer: met cloud hosting van Resbo IT voorzien we u in een schaalbare hosting omgeving in de cloud.

  Lees meer

  Private cloud

  Geen gedeelde omgeving, maar een cloud omgeving specifiek voor uw organisatie? Resbo IT maakt het mogelijk en biedt private cloud diensten aan om dit te bereiken.

  Lees meer

  Cloud backup

  Een back-up in de cloud, veilig en betrouwbaar. Dat is wat we met Resbo IT mogelijk maken. Een noodzaak voor zaken als uw administratie, data en andere documenten.

  Lees meer

  Download de brochure voor meer informatie en klantverhalen