<Cloud opslag>|

Cloud opslag

Cloud opslagCloud diensten zoals Dropbox zijn u misschien wel bekend. Er zijn echter meer opties, welke beter beveiligd zijn en voor u beheerd kunnen worden.

Opslaan in de cloud betekent dat u overal ter wereld vanaf iedere willekeurige locatie bij uw programma’s, applicaties, documenten en bestanden kunt. ‘De cloud’ is een online werkgebied. Een plek op internet waar u bestanden op kunt slaan. Dit gedeelte is afgeschermd van de rest van de wereld, alleen u of mensen die u toestemming hebt gegeven kunnen bij deze gegevens. De gegevens staan op een streng beveiligde server zodat niemand zomaar bij uw bestanden of programma’s kan komen.

Owncloud prijzen

Via Resbo kunt u goedkoop en eenvoudig gebruik maken van Owncloud. U heeft een complete eigen Dropbox vervanger op onze servers, 100% veilig en uw bestanden blijven uw eigendom. Voor meer informatie kijkt u op www.owncloud.com.

Vaste prijs
€ 30,- per maand(inclusief software licentie)
Variabele prijs
€ 0,65 per GB per maand
Gratis offerte

  Meer informatie over onze cloud diensten?

  Binnen 24 uur gratis advies en offerte.

   


  Heeft naast een een online opslag oplossing ook interesse in online back-up? Daarvoor biedt Resbo ook een complete dienstverlenging met onderstaande prijzen.

  Cloud Opslag Pakket 1
  1 GB t/m 500 GB
  € 0,65 per GB per maand
  Cloud Opslag Pakket 3
  1000 GB t/m 2000 GB (2 TB)
  € 0,45 per GB per maand
  Cloud Opslag Pakket 2
  500 GB t/m 1000 GB (1 TB)
  € 0,55 per GB per maand
  Cloud Opslag Pakket 4
  2000 GB (2 TB) en hoger
  € 0,35 per GB per maand
  Gratis offerte

  Resbo IT doet erg gespecialiseerd werk voor ons bedrijf. Met ruim vijf miljoen bezoekers op onze website iedere dag en de uitdagingen die daarbij komen kijken zijn er weinig aanbieders die onze servers zo goed kunnen beheren”. – Online Soccer Manager

  Uw eigen cloud opslag

  Resbo IT biedt cloud opslag aan waarbij u gebruikt kunt maken van een pakket dat we op basis van uw gebruik op kunnen schalen. Beveiligd en aangeboden via een hoogwaardige infrastructuur.

  Met cloud opslag kunt u:

  • Een schaalbare bestandsopslag creëren voor uw organisatie;
  • Snel grote bestanden delen met uw collega’s;
  • Een beveiligde omgeving gebruiken om bijvoorbeeld gevoelige documenten in op te slaan.
  Eigen cloud opslag
  Synchronisatie devices

  Synchronisatie over al uw devices

  U kunt meteen instellen dat uw telefoon, tablet of laptop automatisch gegevens synchroniseert met uw eigen cloud opslag. Zo kunt u de foto’s die u met uw telefoon heeft gemaakt automatisch op laten slaan op uw andere apparaten door middel van online data opslag. Deze zijn direct beschikbaar op uw laptop, werkstation of tablet. Cloud opslag maakt het zo mogelijk om de werkbestanden die u op kantoor gebruikt, thuis of op vakantie overal te openen. Op deze manier hoeft u niet meer met USB sticks, externe harde schijven en andere apparaten aan de slag: Uw bestanden zijn beveiligd gedeeld met al uw apparaten.

  Interesse in Cloud Opslag?

  Meer weten?

  Meer weten of vrijblijvend kennis maken omtrent de mogelijkheden van cloud opslag? Kies voor onze IT scan. Deze is gratis en hiermee bieden we u concrete adviezen voor optimalisatie. Gratis en vrijblijvend.

  Cloud software

  Maakt u gebruik van veel software programma’s of software programma’s die veel ruimte innemen op uw harde schijf? Dan is software opslaan in de cloud dé oplossing.

  Lees meer

  Cloud hosting

  Geen volle schijven, handmatige upgrades of gecrashte servers en verloren data meer: met cloud hosting van Resbo IT voorzien we u in een schaalbare hosting omgeving in de cloud.

  Lees meer

  Cloud werken

  Cloud werken betekent dat u overal ter wereld, vanaf iedere willekeurige werkplek kunt werken zoals u dat op kantoor ook zou doen. De zelfde programma’s en beschikking over al uw gegevens.

  Lees meer

  Cloud backup

  Een back-up in de cloud, veilig en betrouwbaar. Dat is wat we met Resbo IT mogelijk maken. Een noodzaak voor zaken als uw administratie, data en andere documenten.

  Lees meer

  Download de brochure voor meer informatie en klantverhalen