Cloud hosting

Cloud hosting

cloud hostingEen hostingomgeving is beschikbaar via een systeem dat ingericht is als server. Klassieke hosting wordt mogelijk gemaakt door een enkel systeem hierop in te richten. Met cloud hosting maken we uw hostingomgeving onafhankelijk van één enkel systeem. Door meerdere systemen de taken te laten verdelen en synchroniseren hoeft u zich dus niet meer druk te maken om calamiteiten op die ene server.

U neemt met cloud hosting dus effectief een eigen hostingomgeving af, welke aangeboden wordt via uitgebalanceerde servers die aaneengeschakeld zijn. Valt er één server om welke reden dan ook uit, nemen de andere servers deze activiteiten probleemloos over. Dit wordt ook wel een virtuele server of een VPS server (Virtual Private Server) genoemd, welke in een cloud omgeving ondergebracht wordt.

“Het team van Resbo IT is erg servicegericht en heeft een snelle respons. Ook buiten kantoortijden bieden ze snel ondersteuning als we ze nodig hebben. ”

  Meer informatie over onze cloud diensten?

  Binnen 24 uur gratis advies en offerte.

   


  Schaalbaar en redundant: geen afhankelijkheid van één systeem

  Hosting omgeving virtueelMet cloud hosting maken we uw hostingomgeving virtueel. Een virtuele laag welke verdeeld wordt over meerdere fysieke systemen. Dit brengt een aantal grote voordelen met zich mee:

  • Uw omgeving is schaalbaar: bij piekbelasting van uw omgeving schalen we snel een eenvoudig op;
  • Uw omgeving is redundant: bij uitval van één systeem nemen de andere fysieke systemen het werk over;
  • Uw omgeving is locatie onafhankelijk: we virtualiseren over verschillende fysieke locaties, zodat bij stroomuitval uw systemen overschakelen naar de andere locaties.

  Cloudhosting: verdeeld over meerdere datacenters

  Meerdere datacentersWe hebben eigen cloud servers beschikbaar op meerdere locaties in Nederland. De serverruimtes die wij gebruiken voldoen aan strenge eisen om de veiligheid en kwaliteit van uw serverruimte te kunnen garanderen. Om u volledig te ontlasten voeren wij serveronderhoud, -beveiliging en –updates uit zonder dat u daar last van heeft.

  De voordelen van cloud hosting? Uw server is nooit vol, er is altijd ruimte voor uitbreiding. En, nog belangrijker: de kosten zijn veel lager dan wanneer u een eigen server aanschaft. U betaalt alleen voor het deel dat u nodig heeft. Zo betaalt u geen vast bedrag voor een vastgestelde schijfruimte, maar alleen voor het gedeelte dat u nodig heeft. Dat zijn de voordelen van een cloudhost provider.

  Meer informatie over Resbo Cloud Hosting?

  Benieuwd naar één van de datacenters van waaruit we werken?

  Accepteer de marketing-cookies om deze video te bekijken.

  Meer weten?

  Meer weten of vrijblijvend kennis maken omtrent de mogelijkheden van onze cloud diensten? Kies voor onze IT scan. Deze is gratis en hiermee bieden we u concrete adviezen voor optimalisatie. Gratis en vrijblijvend.

  Cloud opslag

  Een schaalbare opslag, beveiligd en overal beschikbaar. Dit kan Resbo IT u bieden met cloud opslag. Werken in de cloud biedt schaalbare mogelijkheden en diverse voordelen.

  Lees meer

  Hosted exchange

  Uw agenda, contacten, notities en e-mail op een handige manier synchroniseren en gemakkelijk kunnen delen met uw collega’s? Hosted Exchange biedt een sterke en effectieve oplossing.

  Lees meer

  Cloud werken

  Cloud werken betekent dat u overal ter wereld, vanaf iedere willekeurige werkplek kunt werken zoals u dat op kantoor ook zou doen. De zelfde programma’s en beschikking over al uw gegevens.

  Lees meer

  Cloud backup

  Een back-up in de cloud, veilig en betrouwbaar. Dat is wat we met Resbo IT mogelijk maken. Een noodzaak voor zaken als uw administratie, data en andere documenten.

  Lees meer

  Download de brochure voor meer informatie en klantverhalen